Dränering av villan

Något som kan vara dags att göra, det är att dränera villan. Du som vill göra en dränering i Stockholm, du kan med fördel anlita Lagström Service. Du kan så klart göra det på egen hand, om du är en person som vet vad som ska göras och hur det ska göras. Men det kan vara skönt att få hjälp med det. Det är även ett jobb som ger dig rätt till ROT-avdrag. Du kan här läsa mer: SKV om rotavdrag.

Varför dränera?

Du kanske undrar varför man ska dränera vid villan? Grejen är att om du inte gör det i tid, så är det som så att ditt hus eller din villa kan komma att råka ut för fuktskador och även mögel. Det kan i sin tur leda till att du måste sanera och reparera och det till väldigt dyra kostnader.

Dräneringens uppgift är att leda bort grundvatten som annars kan skada husets grund. Man gör detta som en slags preventiv åtgärd, alltså i ett förebyggande, skyddande syfte. Du bör alltså göra det före vattnet går in i din villa!

Få hjälp med dräneringen

Anlitar du Lagström för dränering i Stockholm så kan de undersöka hur det ser ut kring din villa. De kan sedan se till att göra själva dräneringen. Det genom att gräva upp och lägga ner dräneringsrör runt hela huset samt monterar in en kontrollbrunn.

Så är det dags att dränera, se till att få det gjort på rätt sätt.

27 aug 2021