Fråga stjärnorna om råd

Andar, voodoo, spöken och horoskop är saker som gärna hamnar i samma kategori när man pratar om det och ibland så halkar även religioner in i samma fack. Vi har alla våra olika övertygelser och även om jag kanske är lite skeptisk till att man skulle kunna påverka en annan människa med hjälp av en docka så är jag rätt övertygad om att spöken finns och att horoskop talar sanning. För det är vad jag väljer att tro! Sen om du håller med mig eller inte, det spelar inte så stor roll. 

När jag väntade barn

Med ett barn i magen blir man alltid lite nojig och därför så vände jag mig till stjärnorna för råd. Det handlade nu inte om veckans horoskop i Svensk Damtidning eller Allers utan om ett personligt anpassat horoskop som ställdes ut på bara mig och inte för alla som är födda i samma stjärntecken. 

Nu så här i efterhand så vet jag att det stämde till 99% och det har gjort att jag nu ofta vänder mig till horoskop för att få svar. Den gången, som var den första, valde jag att få svar på frågor i närtid men nu ska jag nog försöka få ett livshoroskop istället. Jag tror det kommer ge mig ett lugn att njuta av saker istället för att oroa mig för vad som ska komma i framtiden. 

Men jag läser ändå veckans horoskop, för vem vet vad man kan få reda på? Vore ju synd att missa nåt ;) 

11 May 2023