Funderar du på att flytta till Märsta?

Är det så att du funderar på att flytta från Stockholm city, men inte allt för långt bort? Då kan Märsta vara ett bra alternativ. Du kan då boka in hjälp av en flyttfirma i Märsta. Till Märsta från Stockholm tar det cirka 40 minuter med bil.

Märsta i sig tillhör Sigtuna kommun. I Märsta centrum har du allt du behöver, så som bibliotek, livsmedelsbutiker, bank, systembolag, apotek, tandläkare, butiker, caféer, restauranger med mera.

Märsta och dess omnejd har även gott om kultursevärdheter. Det finns ett flertal fornlämningar som runstenar, gravfält och fornborgar.

Upptäck Sigtuna

Märsta är centralort i Sigtuna. Denna kommun i sig har en hel del att erbjuda. Inom kommunen ligger Stockholms internationella flygplats Arlanda. Det finns även en hel del att se och göra både i Märsta och Sigtuna. Då Mälaren ligger precis bredvid, så kan du promenera längs den, eller ägna dig åt fiske. 

Sigruna är den näst största tätorten i kommunen med samma namn. I denna ort finns det ett känt café, Tant Brun, som har mycket gott att fika. 

Gör flytten enklare

Om det är så att du ska flytta till Märsta, så är det bra att planera din flytt i tid. Boka gärna in en flyttfirma i Märsta, så slipper du tänka på allt kring att bära eller transportera alla grejer. Passa även på att boka en städfirma med som tar hand om själva flyttstäden, så kan du lägga fokus på att komma till rätta i din nya bostad. 

16 Nov 2022