Det måste inte vara jobbigt att flytta

Många förknippar en flytt med att det är tungt, tufft, jobbigt och tidskrävande. Och visst kan det vara så, men du kan underlätta en hel del för dig själv med din flytt, genom god planering så väl som det kan vara idé att anlita en flyttfirma på Lidingö som ett exempel. Om du föredrar att göra det själv, se då till att fråga ett par vänner om hjälp samt se till att ge dem föda under dagen så att de orkar med!

Anlita en flyttfirma

Det allra enklaste då du ska flytta är att anlita en flyttfirma Södertälje om det är där du bor. Det gör att det går bra mycket snabbare, eftersom de ofta har stor lastbil där hela bohaget får plats. Du behöver då inte hyra egen kärra och köra fram och bort med den en massa gånger.

Tänk bara på att inte packa för tungt. Även stadiga flyttkarlar uppskattar att lådorna inte väger allt för mycket. Se även till att märka upp kartongerna, så att de vet var de ska ställa av dem. 

Om du flyttar själv

Om du inte vill använda dig av en flyttfirma, så är det ett måste att ha vänner som kan ställa upp och hjälpa dig. Det är lite svår att flytta soffa, säng och annat helt själv! Se bara till så att de får kaffe, vatten samt mat. Ingen orkar att flytta om magen är tom. Du kan göra det enkelt för dig genom att beställa hem ett par familjepizzor som ni alla kan dela på.

20 Jan 2021