Hur funkar en fransförlängning?

Långa ögonfransar är kvinnligt, det är vackert och det är något som jag inte har. Mina fransar är korta och när jag målar dem så ser de inte kloka ut. Därför har jag funderat på hur det funkar att göra en förlängning av ögonfransar egentligen. Hur lång tid tar det? Och hur gör dom? Jag forskade lite i det här och det finns tydligen lite olika sätt att göra det på. Den ena metoden är att man fäster en syntetisk frans på varje individuellt strå man själv har. Det verkar som den metoden var det man gjorde mest förut. Nu är det något som heter volymfransar istället. Då sätter man fast flera syntetiska strån på varje naturlig frans och det ger ett mycket fylligare utseende. 

Saker att tänka på

Man ska givetvis tänka på att anlita en seriös salong när man gör en fransförlängning i Stockholm och det beror på flera saker. Hållbarheten och limmet de använder, samt hur man gör för att fästa fransarna. De ska tydligen delas ordentligt och oseriösa salonger kanske inte gör det för att spara tid. Sen får jag nog kolla upp vad de använder för lim så jag inte blir allergisk. 

Hur länge håller de?

Det var en av de saker jag undrade mest över och efter att ha letat lite fick jag svar på den frågan. Cirka 4 veckor ska de sitta kvar och om man sköter dem så sitter de troligen ännu längre. man ska inte använda vatten det första dygnet, och sen undvika att använda olja på dem. 

26 Jun 2019