Satsa på bra solskydd

Det är rätt bra att satsa på bra solskydd att sätta upp hemma. Det kan vara för att skapa en  skuggig plats utomhus så väl som det kan vara för att man har behov av skugga inomhus. Skånsk Fönstermiljö erbjuder en massa bra lösningar inom solskydd. Det gäller bara välja det man tycker passar bäst. En del föredrar att ha markiser. Dessa är bra för att få skugga inne, om man då köper fönstermarkiser. Sedan finns det terrassmarkiser med om man vill ha skuggan ute. 

Du kan även välja att sätta upp persienner, för att skapa skugga inne. De ärem även bra för att mörklägga, om du vill ha ett mörkt sovrum till exempel. Sedan gör det ju även att det blir svalare att sova senare. 

Skydda dig mot solen på olika sätt

Sommaren är ju oftast den tid som skugga är eftertraktat. Det då solen kan lysa rätt starkt och göra det hett, både ute och inne. Då är det bra att satsa på solskydd. En bra idé är att dels sätta upp persienner, dels fönstermarkiser. Till uteplatsen fungerar det utmärkt med en terrassmarkis, eller en pergola med tak.  Det finns både utvändiga och invändiga solskydd som kan ge dig skugga på flera sätt. Sedan så är det bra för insynen med. Som persienner, de ger inte bara svalka inne, utan det skyddar mot insyn på bra sätt. Även företag kan satsa på att ha rätt sorts solskydd, för de anställdas skull!

18 Aug 2020