Ska man satsa på ett nytt hemlarm?

Det har blivit så mycket mer oroligheter det senaste tycker jag. Det är hela tiden rapporter om inbrott och stölder. Hörde för bara ett kort tag sedan att en av mina grannar var drabbade av just inbrott. Vi har just nu inget bra larm, för vi var inte nöjd med det vi hade innan och skulle byta. Men det blev att vi bara sa upp och kopplade ur det gamla. Det är nog kanske en bra idé satsa på ett nytt hemlarm från Svenska Alarm. Anledningen att jag säker från Svenska Alarm är att en annan vän till mig har satsat på larm från dem och är nöjd! De har dessutom flera olika typer av larm man kan välja mellan.

Installera ett villalarm

Jag såg att det fanns ett larm för villor, som man äger själv. Den har en kamera, samt att en siren utanför aktiveras och det kan skrämma bort den som försöker göra inbrott. Sedan kan man koppla larmet med en app och man kan få bilder. Det är inte bra att som nu ha en villa helt utan larm känner jag. Så det är nog läge att sätta in ett snart. Sedan är det inte fel att ändå gömma sina värdesaker känner jag. Vi har ett kassaskåp, som är väl gömt, men jag säger inte vart, dumt tala om det på nätet!

Måste ske innan semestern

Ska ju snart på semester och åker man iväg är det extra viktigt att det sitter ett larm på huset. Annars är det ju inte säkert att man har saker att komma hem till. Tjuvar slår ju gärna till när man inte är hemma. Så vi får se till att installera ett larm innan vi åker bort!

 

 

19 Jun 2018