Tapas så lätt barnmat

Har ni barn som inte vill äta? Det spelar ingen roll om man gjort favoritmaten, de petar i sig maten... Finns det något värre, som förälder? Tidvis har något av mina barn vägrat äta. Ju mer jag tjatar, desto värre blir det, till sist har varje måltid blivit en dragkamp mellan barnet och mig. Min barnmorska, sa till mig att genast sluta tjata. Det var nog det bästa rådet jag kunde få. Många var de gånger som jag var tvungen att bita mig i tungan för att hålla tyst när barnet vägra de äta. Och, sedär! Då jag äntligen höll tyst om maten, ja, då åt ju barnet.

Tips på bra barnbuffé

Om man verkligen vill att barnen ska äta, då ska man beställa hem god mat från en catering på Södermalm. Barnen gillar grönsaker när de serveras i röror som de kan dippa brödbitar i! Det är så lätt, som förälder. Man beställer hem maten och alla äter bra mat. Många beställer hem pizza, hamburgare och annat onyttigt. Beställa hem en liten buffé är ett så mycket bättre alternativ; här äter barnen tonfiskröra, tzatziki, sallader, wraps och det bästa av allt är, att det är vegetariskt - som är bättre än pizza, även om det också är gott någon gång emellanåt. Allt det kan man få från en catering på Södermalm.

Tapasbar för vuxna

Föredrar man en barnfri kväll och gå ut, kan jag, bara rekommendera en tapasbar i Stockholm, med mysig stämning, god mat, avslappnat och enkelt. De har bra priser, som kan mäta sig eftersom den är på en fashionabel adress på Östermalm. Varför inte prova? Gillar du tapas kommer du att gilla detta!

19 Aug 2017